ENS  DEDIQUEM AL TEATRE

 

ASSOCIACIÓ D’IMATGE EXPERIMENTAL

Des d'aquell primer espectacle que va presentar MASCARA-TEATRE, “Farsa Infantil de la Cabeza del Dragón”, hem recorregut un tram de quasi quinze anys, durant els quals, ens hem anat decantant cap a un teatre que, al mateix temps que divertix, proposa reptes per a l'espectador, siga quin siga la seua edat.

 

La nostra aspiració és portar-vos els tresors que al llarg del nostre camí hem anat trobant, no és una tasca fàcil, sovint els autèntics tresors, els únics que al final servixen per a quelcom, són invisibles.

 

La màgia del Teatre, el mim, el contacontes, el titellaire, l'actor, amb la seua tradició i la seua avantguarda, l'escena com a espai on es té accés al col·lectiu, on la narració evoca les melodies oblidades de les nostres arrels comuns.

 

Les històries, els contes, guarden en paraules eixes idees, eixos esquemes, eixes possibilitats per a respondre a les proves de la vida, afegiu-li el nostre bagatge tècnic: Comèdia de l'Art, mim, malabarisme, teatre de carrer i tindreu una idea del nostre treball i també  del mig per a acostar-nos al xiquet que tots portem dintre.

MÀSCARA TEATRE-ESCOLA